Pappilan taideillat

Pappilan taideilloissa järjestetään monenlaista ohjelmaa taiteen eri aloilta. Taideiltojen vierailijoina on esimerkiksi muusikkoja, kirjailijoita ja runoilijoita, taidemaalareita ja eri alojen tutkijoita. Iltojen aikana yleisö pääsee sekä kuulemaan että joskus myös itsekin kokeilemaan kyseisen taiteen tekemistä.

Taideiltoja järjestetään Pappilan väentuvassa sunnuntaisin. Iltoihin kuuluu kolmen (3) euron hintainen kahvitarjoilu. Taideillat ilmoitetaan muun muassa tapahtumasivulla, jonka näet tästä linkistä, sekä Pirkkalainen-lehden seurakuntapalstalalla.

Kysy lisätietoja seurakuntapastori Tuula Mannermaalta p. 050 4307675.

Pappila sijaitsee osoitteessa Pappilantie 65.

Kevät 2018

28.1. "Nojatuolikirkko" taiteen äärellä
Tekstejä, rukousta, taidepohdintaa. Tuula Mannermaa. Musiikista vastaa Eerika ja Sakari Kapanen.

18.3. "Taiteet ovat taivaan Isän suuri lahja moniin ihmisen tarpeisiin"
Kasvatustieteen tohtori Annukka Häkämies alustaa aiheesta taiteen fysiologia, draama ja taide ihmisen mielenterveyden tukena.

22.4. "Juhani Rekola - aikuisen uskon puolustaja." Kirjallisuusilta. Vaikuttavan suomalaisteologin ajatuksista ja ahdistetusta uskosta  alustaa  toimittaja Heimo Hatakka.

27.5. Wanhaa musiikkia Euroopasta. Pirkanmaan musiikkiopisto.

Harri Henttinen Pappilan taideillassa toukokuussa 2016.
seurakuntapastori, aikuistyö
Suupantie 10