Miesten sauna

Tiistaisin klo 18 - 20, Pihlajaniemessä

Pihlajaniemessä lämpeneen miesten sauna aina tiistai-iltaisin. Lauteilla lämmitellään ja jutustellaan, jotkut käyvät järvessä.

Saunan jälkeen, kun kassaan pikkurahan kilautat, saat makkaran takassa grillailla ja kahvettakin keitellään. Yhteinen hartaus pidetään klo 19.45.  Tiedustelut Jukka Jormanaiselta.

Miesten aamukahvit

Torstaisin klo 9-10, Kirkkoveräjän seurakuntatalo, aikuistyön huoneessa.

Miesten aamukahvilla jutustellaan erilaisista taivaan ja maan väliltä olevista aiheista. Aiheina ovat olleet esimerkiksi usko, pappi, esoteerisuus, herrasmies, 1918, miksi urheilijat tekevät ristinmerkkiä ja oma käden jälki jne.

Tule mukaan ja tuo hyvä keskustelu kysymys tullessasi. Keskustelun jälkeen on mahdollisuus pelata bilajardia, porukalla. Tiedustelut Jukka Peltolalta.

Miesten petankiporukka

Keskiviikkoisin klo 9 - 11 Kaartotien hiekkakenttä, Lidlin vieressä

Toukokuussa, sään mukaan, aloitellaan petankin pelaaminen Lidlin viereisellä Kaartotien hiekkakentällä. Pelaamme parisen tuntia, joukolle sopivilla säännöillä. Omat kuulat voi ottaa mukaan. Pelit jatkuvat syyskuun puolelle, jos säät sallivat. Tiedustelut Jukka Peltolalta

Miesten apuriporukka

Maanantaisin klo 13, Seurakuntatoimisto, iso neuvotteluhuone

Apurit on seurakunnan ohjauksessa toimiva miesryhmä, joka tarjoaa palveluja lähinnä ikäihmisille ja yksinäisille sekä yksinhuoltajille. He sitoutuvat salassapitoon ja luottamukseen. Apurien palvelut ovat naapuriavun tyyppistä kertaluonteista apua pieniin asioihin, kuten

• taulujen, verhojen  tai valaisimien asennusta
  • lamppujen tai paristojen vaihtoa, kuten palovaroitin
  • laitteiden, kuten kodinkoneitten siirtoa esim. puhdistusta varten
  • ostettujen kalusteiden kokoamista
  • laitteiden käynnistysapua (televisiot, digiboksit ym.)
  • tietokoneen käyttöopastusta
  • piha-alueitten haravointia
  • jäteasemalle vienti
  • saattoapua esim. lääkäriin tai sairaalaan

Apurit tekevät työt soittopyynnön perusteella. Palvelut ovat kertaluonteisia ja maksuttomia. Tarvikkeet on tilaajan hankittava ja maksettava itse (kuten jäteasemalle vienti). Apureilla saattaa satunnaisesti olla joitakin tarvikkeita. Työkaluja apureilla on. Tarvittaessa löytyy tikkaat esimerkiksi lamppujen vaihtoon.

Apurit eivät suvaorita luvanraisia töitä, kuten esimerkiksi sähkö- tai putkitöitä eikä saattotehtävissä kuljetusta (käytetään tarvittaessa taksia).

Yhteydenotot apureihin arkisin ma - pe klo 9 - 13, puh. 050 452 9110.

Jos olet halukas lähtemään Apuriksi, ota yhteyttä apurinumeroon.

Lotjan talkooporukka miehille

Miesten talkooporukka käy Lotjan leirikeskuksella kaksi kertaa vuodessa kunnostamassa Lotjantuvan paikkoja. Ryhmä kerätään miesten sauna- ja Apuriporukasta. Ryhmää on vetänyt Jorma Schukoff ja häneltä saa kysellä lisätietoja. Yhteystiedot saa Jukka Peltolalta.

Kirkkoveneen huolto- ja korjausryhmä

Kirkkovenettä huolletaan ympäri vuotta. Kesän aikana rannalla on pieniä remonttihommia ja talvikautena huolletaan koko vene, airot ja välineistö. Huoltoporukkaan voi ilmoittautua Jukka Peltolalle.

Rantasauna ja portaat rantaan.
Pihlajaniemen sauna.
kappalainen, diakonia ja lähetystyö