Elämän kohokohtia kannattaa juhlia!

Täältä löydät ideoita ja ohjeita iloisten perhejuhlien, ristiäisten, rippijuhlien ja häiden, järjestämiseen.

Autamme myös mielellämme hautajaisiin liittyvien asioiden hoitamisessa.

Perheuutiset

Kastetut: Kaarlo Olavi Riihimäki, Niklas Juhani Waldemar Vainio, Veeti Valtteri Tuomaksenpoika Vedenpää.
Avioliittoon kuulutetut: Mikko Samuli Hirvilammi ja Valerija Minajeva, Mikko Juhani Peltorinne ja Katja Susanna Kortelainen, Samu Eetu Santeri Salonen ja Irene Sylvia Heikkinen.
Kuolleet: Milja Rakel Kontio 93 v., Terttu Aino Siviä Erkkilä 81 v., Asko Sakari Tuominen 71 v.,
Aila Maria Niemi 59 v., Timo Juhani Sinisalo 41 v.

Häitten kesäyö 18.8.2017

Haluatko helpon, mutta tunnelmallisen hääjuhlan? Pirkkalan seurakunnan Häitten kesäyössä 18.8.2017 se on mahdollista!

Vihkiminen tapahtuu Pirkkalan Vanhassa kirkossa puolen tunnin välein. Kukin pari saa oman juhlansa: yhtä aikaa ei ole vihittävänä muita pareja. Kirkko on valmiiksi koristeltu, pappia ja kanttoria ei tarvitse erikseen varata ja morsiuskimpun voi lainata halutessaan. Juhlaan ei tarvita välttämättä erityistä hääasua, kunhan asu on kirkkotilaan soveltuva.

Pappi käy vihkiparien kanssa keskustelun puoli tuntia ennen vihkimistä. Vihittäväksi voi tulla kahdestaan tai ottaa mukaan maksimissaan kymmenen hengen seurueen. Todistajia ei tarvita välttämättä mukaan. Vihkimisen jälkeen seurakunta tarjoaa hääparille ja heidän läheisilleen kakkukahvit Kirkkotuvassa.

Häitten kesäyössä on mahdollista myös jo siviiliviranomaisen edessä solmitun avioliiton siunaaminen.

Varaa vihkiaika seurakuntatoimistosta 10.8.2017 mennessä. Avioliiton esteidentutkinta ehtii vielä, kun asiaa aletaan hoitaa viimeistään 10.8.  Seurakuntatoimiston puhelinnumero on 03  342 7300.

Kuvagalleriasta löydät kuvia Häitten öistä.