Elämän kohokohtia kannattaa juhlia!

Täältä löydät ideoita ja ohjeita iloisten perhejuhlien, ristiäisten, rippijuhlien ja häiden, järjestämiseen.

Autamme myös mielellämme hautajaisiin liittyvien asioiden hoitamisessa.

Perheuutiset

Kastetut: Miisa Olympiada Heikkinen, Leevi Aimo Kalevi Imeläinen, Mila Josefine Koskela, Noa Johannes Kuusinen, Noel Nicolas Lahti, Noel Simo Asser Nygren.

Kuolleet: Sirkka Elisabet Äikäs 93 v.

Hääilta 18.8.18

Haluatko helpon, mutta tunnelmallisen hääjuhlan? Pirkkalan seurakunnan Hääillassa 18.8.18 se on mahdollista!

Vihkiminen tapahtuu Pirkkalan Vanhassa kirkossa puolen tunnin välein alkaen kello  18. Kukin pari saa oman juhlansa: yhtä aikaa ei ole vihittävänä muita pareja. Kirkko on valmiiksi koristeltu, pappia ja kanttoria ei tarvitse erikseen varata ja morsiuskimpun voi lainata halutessaan. Juhlaan ei tarvita välttämättä erityistä hääasua, kunhan asu on kirkkotilaan soveltuva.

Pappi käy vihkiparien kanssa keskustelun puoli tuntia ennen vihkimistä. Vihittäväksi voi tulla kahdestaan tai ottaa mukaan maksimissaan kymmenen hengen seurueen. Todistajia ei tarvita välttämättä mukaan. Vihkimisen jälkeen seurakunta tarjoaa hääparille ja heidän läheisilleen kakkukahvit Kirkkotuvassa.

Hääillassa on mahdollista myös jo siviiliviranomaisen edessä solmitun avioliiton siunaaminen.

Varaa vihkiaika seurakuntatoimistosta 1.8.2018 mennessä. Avioliiton esteidentutkinta ehtii vielä, kun asiaa aletaan hoitaa viimeistään 10.8.  Seurakuntatoimiston puhelinnumero on 03  342 7300.

Kuvagalleriasta löydät kuvia Häitten öistä.