Elämän kohokohtia kannattaa juhlia!

Täältä löydät ideoita ja ohjeita iloisten perhejuhlien, ristiäisten, rippijuhlien ja häiden, järjestämiseen.

Autamme myös mielellämme hautajaisiin liittyvien asioiden hoitamisessa.

Perheuutiset

Kastetut: Lilja Alina Tapola, Emma Sofia Rantakangas.

Avioliittoon kuulutetetaan: Jari Petteri Saarikko ja Laura Aino Emilia Ruohomaa.

Kuolleet: Urho Olavi Tamminen 68 v.

Hääilta 17.11.2017

Haluatko helpon, mutta tunnelmallisen hääjuhlan? Pirkkalan seurakunnan Hääillassa 17.11.2017 se on mahdollista!

Vihkiminen tapahtuu Pirkkalan Vanhassa kirkossa puolen tunnin välein alkaen kello  17. Kukin pari saa oman juhlansa: yhtä aikaa ei ole vihittävänä muita pareja. Kirkko on valmiiksi koristeltu, pappia ja kanttoria ei tarvitse erikseen varata ja morsiuskimpun voi lainata halutessaan. Juhlaan ei tarvita välttämättä erityistä hääasua, kunhan asu on kirkkotilaan soveltuva.

Pappi käy vihkiparien kanssa keskustelun puoli tuntia ennen vihkimistä. Vihittäväksi voi tulla kahdestaan tai ottaa mukaan maksimissaan kymmenen hengen seurueen. Todistajia ei tarvita välttämättä mukaan. Vihkimisen jälkeen seurakunta tarjoaa hääparille ja heidän läheisilleen kakkukahvit Kirkkotuvassa.

Hääillassa on mahdollista myös jo siviiliviranomaisen edessä solmitun avioliiton siunaaminen.

Varaa vihkiaika seurakuntatoimistosta 7.11.2017 mennessä. Avioliiton esteidentutkinta ehtii vielä, kun asiaa aletaan hoitaa viimeistään 7.11.  Seurakuntatoimiston puhelinnumero on 03  342 7300.

Vuoden 2018 Häätapahtuma järjestetään 18.8.2018

Kuvagalleriasta löydät kuvia Häitten öistä.