Diakonia- ja lähetystyön ohjausryhmä

Ohjausryhmän tehtäväalueena on diakonia- ja lähetystyö sekä kansainvälinen diakonia ja ystävyysseurakuntatyö.

Diakoniatyön tavoitteena on tukea pirkkalalaisia henkisesti, hengellisesti ja aineellisesti elämän kriiseissä, surussa ja menetyksissä.

Lähetystyön tavoitteena on huolehtia lähetysvastuun ja kansainvälisyyskasvatuksen toteutumisesta seurakunnassa sekä tukea lähetystyötä järjestöjen ja sisarkirkkojen kautta.

Kansainvälisellä diakonialla tarkoitetaan kirkon toimintaa kaikkein köyhimpien ja syrjäytettyjen ihmisten, ihmisryhmien ja kansojen parissa. Pirkkalan seurakunta osallistuu tähän työhön erityisesti Kirkon Ulkomaanavun kautta, esimerkiksi järjestämällä vuosittain Yhteisvastuukeräyksen.

Ystävyysseurakuntatyön tavoitteena on pitää yllä ja lujittaa suhteita ystävyysseurakuntaan Valjalaan.

Jäsenet

Sirpa Pajunen (pj.), Tuuli Rajala, Joonas Vartia, Osmo Palvanen, Markku Kuusjärvi, Anita Ranta, Pirjo Salminen ja Heli Söderholm-Laakso.
Kirkkoneuvoston edustajana Jorma Schukoff. Työntekijäjäsen Jukka Jormanainen.

Muistiot

Muistio 5_2017